Моят бележник

Екип

Запознайте се с екипа на Валер ЕООД

Калин Врачански

Калин Врачански

Управителят на Валер ЕООД, основава фирмата през 1994 г., а на пазара на недвижими имоти работи от 1992 г. Стремежът му е Валер ЕООД да поддържа лидерска позиция в сферата на недвижимата собственост. А мисията - постигането на максимална удовлетвореност на клиентите чрез компетентно съдействие и основавайки се на принципите ни етика, коректност, професионализъм и сигурност.

Оферти:  ПРОДАВА  /  ДАВА ПОД НАЕМ

Силвия Христова

Силвия Христова

Офис мениджър, част от екипа на Валер ЕООД от 2012 г., а в сферата на недвижимите имоти работи от 1997 г. Спомага за ефективността на работния процес и административното обслужване на брокерите и Управителя. С усмивка и енергичност приема всяка възложена задача и се стреми към оптимален резултат във всяка ситуация. Особено цени екипността и взаимната загриженост във Валер ЕООД, високия професионализъм и отношението към клиентите.

Оферти:  ПРОДАВА  /  ДАВА ПОД НАЕМ

Янчо Марков

Янчо Марков

Брокер на недвижими имоти, с дългогодишен опит в областтта на недвижимите имоти, част от екипа на „Валер“ ЕООД от 2014 г. Специализира в продажбата и покупката на къщи и парцели в София и Софийска област. За него коректността и лоялността към клиентите са не „просто думи”, а начин на работа. Неговата мисия е – много щастливи купувачи, получили „мечтания дом” на изгодна цена, и продавачи, сключили най-добрата възможна сделка.

Оферти:  ПРОДАВА  /  ДАВА ПОД НАЕМ

Александър Димитров

Александър Димитров

Брокер на недвижими имоти, чийто най- важен приоритет е Клиента. Специализира в сферата на покупко – продажбите на недвижими имоти, водейки се от принципите си коректност и професионализъм.

Оферти:  ПРОДАВА  /  ДАВА ПОД НАЕМ

Димитър Михайлов

Димитър Михайлов

Брокер на недвижими имоти е попрището, в което успешно се изявява повече от десет години, част от екипа ни от 2012 г. Всеки клиент обърнал се към Димитър Михайлов, може да разчита на професионализъм, лоялност, коректност и добронамереност. Във „Валер“ ЕООД цени отличните условия за работа и развитие, творчество и конкуренция, подкрепата на колегите и динамичността.

Оферти:  ПРОДАВА  /  ДАВА ПОД НАЕМ

Валер имоти

Валер имоти

Брокер недвижими имоти с 20 годишен стаж в сферата на недвижимите имоти и търговията. От 1995 г. се занимава с продажби на имоти на територията на гр. София. В екипа на "Валер" ЕООД от 2008 г. Изключителен професионалист, който може да Ви консултира еднакво точно както за продажба, така и за покупка на имот. Всеотдайна и отговорна, към всеки ангажимент. Коректна, както към клиентите си, така и към колегите си.

Оферти:  ПРОДАВА  /  ДАВА ПОД НАЕМ